ONLINE cursus

Realistisch tekenen
Meer info

ONLINE cursus

Realistisch tekenen
Meer info

ONLINE cursus

Realistisch tekenen
Meer info

ONLINE cursus

Realistisch tekenen
Meer info

Nieuws

Online tekencursussen

 

 

In voorbereiding zijn:

  • portrettekenen in kleurpotlood deel 1 (online). Verwacht: maart 2022.

 

juni 2021

Nieuw: Nieuwsbrief!

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van tekencursussen, acties, nieuwe tekenmaterialen en tekenpakketten in de webshop van Tekeningenzo.

 

Je ontvangt direct na aanmelding een email ter bevestiging. Geen email gehad? Check de spam-box!

De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld 1x per maand. Opzeggen kan middels link onderaan de nieuwsbrief-email.

 

 

Mei 2021:

 

Ben jij ook altijd nieuwsgierig naar wat anderen vinden van een bepaald product of cursus? Ik ook! Vanaf vandaag (20 mei 2021) is het mogelijk een recensie te plaatsen bij de online tekencursussen.

Heb jij één van de cursussen al gedaan? Laat dan een berichtje achter, zodat anderen kunnen zien wat jij ervan vond!

 

Beoordeel hier cursus realistisch teken, deel 1 (helemaal onderaan de pagina)

Beoordeel hier cursus realistisch teken, deel 2

 

 

Tekencursussen

Update augustus 2021: We zijn op zoek naar (een andere) lesruimte. Met de huidige corona-regelgeving kunnen we slechts 4 personen tegelijk rond de tekentafel zitten, terwijl dat er voorheen 8 waren. Daardoor worden de lesroosters teveel uitgesmeerd moeten worden, en bepaalde dagdelen te snel vol zitten. Met een grotere lesruimte, hopen we bovendien dat we niet meteen weer alle lessen hoeven stop te zetten, mochten de regels weer aangescherpt worden.

Update februari 2021: Ondanks dat de basisscholen weer open zijn, en ik mijn handen weer vrij heb overdag, heb ik besloten nog geen nieuwe tekenlessen op te starten. De kans dat onze kinderen opnieuw weer thuis zitten bij een besmetting in de klas, is aanwezig, en dan zou ik weer lessen moeten stopzetten. Daarom gebruik ik de komende tijd om extra tekenopdrachten en video’s te maken.

Update december 2020: Wegens de aangescherpte corona maatregelen, zullen de tekenlessen tot 20 januari moeten worden stopgezet. Zolang de basisscholen dicht zijn, kan ik helaas geen les geven, want dat gebeurt normaal gesproken onder schooltijd als onze dochters op school zitten. Zodra het weer kan (en mag), worden alle tekenlessen weer hervat.

Update: september 2020: Met wat aanpassingen en regels op de werkplek, zijn er nog altijd tekenlessen bij Tekeningenzo. Wel is het aantal beschikbare plaatsen aangepast en is er plaats voor maximaal 4 personen per les. Heb je interesse om ook te komen tekenen? Wees er snel bij, de groepen zitten snel vol!

 

 

Shop

Al jaren verkoopt Tekeningenzo de leukste en handigste tekenmaterialen aan haar cursisten. Nu is er, sinds oktober 2020, ook de online winkel, een mooie aanwinst op wat we eigenlijk al heel lang deden.

Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, dus kom nog eens langs!