Nieuw
online cursus

Realistisch tekenen
Meer info

Nieuw
online cursus

Realistisch tekenen
Meer info

Nieuw
online cursus

Realistisch tekenen
Meer info

Nieuw
online cursus

Realistisch tekenen
Meer info

Nieuws

Nieuw: Nieuwsbrief!

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van tekencursussen, acties, nieuwe tekenmaterialen en tekenpakketten in de webshop van Tekeningenzo.

 

Je ontvangt direct na aanmelding een email ter bevestiging. Geen email gehad? Check de spam-box!

De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld 1x per maand. Opzeggen kan middels link onderaan de nieuwsbrief-email.

 

 

Update: mei 2021:

 

Ben jij ook altijd nieuwsgierig naar wat anderen vinden van een bepaald product of cursus? Ik ook! Vanaf vandaag (20 mei 2021) is het mogelijk een recensie te plaatsen bij de online tekencursussen.

Heb jij één van de cursussen al gedaan? Laat dan een berichtje achter, zodat anderen kunnen zien wat jij ervan vond!

 

Beoordeel hier cursus realistisch teken, deel 1 (helemaal onderaan de pagina)

Beoordeel hier cursus realistisch teken, deel 2

 

 

Tekencursussen

Update: februari 2021: Ondanks dat de basisscholen weer open zijn, en ik mijn handen weer vrij heb overdag, heb ik besloten nog geen nieuwe tekenlessen op te starten. De kans dat onze kinderen opnieuw weer thuis zitten bij een besmetting in de klas, is aanwezig, en dan zou ik weer lessen moeten stopzetten. Daarom gebruik ik de komende tijd om extra tekenopdrachten en video’s te maken.

Wanneer de tekenlessen weer starten durf ik nu nog niet te zeggen. Wel overweeg ik om i.p.v. de cursussen (van 5 lessen) losse lesdagen te organiseren, hierover later meer…

 

Update: december 2020: Wegens de aangescherpte corona maatregelen, zullen de tekenlessen tot 20 januari moeten worden stopgezet. Zolang de basisscholen dicht zijn, kan ik helaas geen les geven, want dat gebeurt normaal gesproken onder schooltijd als onze dochters op school zitten. Zodra het weer kan (en mag), worden alle tekenlessen weer hervat.

Update: september 2020: Met wat aanpassingen en regels op de werkplek, zijn er nog altijd tekenlessen bij Tekeningenzo. Wel is het aantal beschikbare plaatsen aangepast en is er plaats voor maximaal 4 personen per les. Heb je interesse om ook te komen tekenen? Wees er snel bij, de groepen zitten snel vol!

 

Workshops & ‘losse’ lessen

Update: maart 2021: Omdat lange termijnplanning met de huidige maatregelen niet te doen is, ga  ik kijken of ik ‘losse’ lessen kan organiseren, welke dan op korte termijn ingepland worden. Deze lessen zijn dan om organisatorische redenen niet bedoeld voor nieuwe cursisten, maar voor diegene die hier al een basiscursus hebben gevolgd. Cursisten van afgelopen jaar worden daarover gemaild, voor wie al langer geleden hier les heeft gehad, kunnen zich hiervoor aanmelden middels een mailtje.

Workshops zijn in voorbereiding, maar nog niet op een heel korte termijn.

 

Online tekencursussen

Momenteel is de online basiscursus realistisch tekenen, deel 1 en 2 verkrijgbaar.

 

 

Shop

Al jaren verkoopt Tekeningenzo de leukste en handigste tekenmaterialen aan haar cursisten. Nu is er, sinds oktober 2020, ook de online winkel, een mooie aanwinst op wat we eigenlijk al heel lang deden.

Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, dus kom nog eens langs!

 

Kunstmarkten

Normaal gesproken worden er jaarlijks worden er in diverse steden (kunst)markten georganiseerd, waar ook Tekeningenzo aan meedoet. Helaas worden er momenteel wegens Coronamaatregelingen zeer weinig markten georganiseerd.