Online cursus portrettekenen

Met de online cursussen volg je de basiscursus realistisch portrettekenen met grafietpotlood vanuit huis. Lekker tekenen wanneer het jou uit komt, en in je eigen tempo.

 

 

 

Leer ook realistisch portrettekenen met grafietpotlood!

 

Bij deze cursus worden alle tekenbenodigdheden die de nodig hebt naar je toegestuurd. Dit zijn per les een werkbeschrijving, foto en tekenvellen, alles in een handige tekenmap. Er wordt getekend met grafietpotloden van Faber Castell. Potloden, kneedgum en een puntenslijper zijn los bij te bestellen.

 

De lessen volg je middels duidelijke instructievideo’s die je op ieder gewenst moment kunt bekijken op de tablet of pc.

 

De basiscursus realistisch portrettekenen met grafietpotlood bestaat uit 12 lessen, welke in 2 delen (van ieder 6 lessen) te bestellen is.

 

 

Klik hier voor meer informatie en bestellen

 

 

 

Heb je één van de cursussen gevolgd?

Laat hier weten wat je ervan vond!

 

 

Zo dan, toch weer veel geleerd!

Rated 5 out of 5
6 september 2022

Ik heb veel ervaring met pastelpotloden. En dan juist is iets anders is leuk. Ik dacht ..appeltje (yep, getekend) eitje. Maar dat wat toch wat anders. Maar met de goede uitleg en materialen weer veel geleerd. Voor het eerst veel beter begrepen hoe kleurenleer je kan helpen om een mooier resultaat te krijgen.
Bedankt!
Op naar de volgende cursus.

Margreet Bruggeling

online portret met grafiet

Rated 5 out of 5
10 maart 2022

Ik ben nu bezig met portret tekenen met grafiet deel 1. Ik heb bijna alle lessen uitgewerkt en ben nu met de laatste les bezig. Zo leuk om te doen. De uitleg en de video’s zijn ongelooflijk duidelijk. Ik kijk al uit naar deel 2 van deze online cursus. Super fijn en bedankt Anne Barbara.

Yvon

Aanrader en mooie aanvulling op de eerste online cursus

Rated 4 out of 5
9 maart 2022

Na het volgen van de eerste online cursus al veel kennis opgedaan met het tekenen met polychromos kleurpotloden. Nu komt ook het tekenen op gekleurd papier aanbod. Ook nu weer veel tips en uitleg op papier en in de video’s.

Michelle

Een mooie uitdaging en echt heel leuk!

Rated 5 out of 5
22 januari 2022

Onlangs deel 1 van de online cursus “Realistisch tekenen” gevolgd.
Een mooie uitdaging en echt heel leuk!
Het principe van een online cursus vind ik interessant. Je kan thuis op eigen tempo werken. Het is ook handig dat je delen van de video’s kan herbekijken.
En ik moet vanuit België niet naar Nederland komen om de cursus te volgen 🙂
De uitleg en stappenplannen in de cursusmap zijn duidelijk en gestructureerd. Via de video’s krijg je een goed beeld van hoe alles in zijn werk gaat.
Handig ook dat het tekenpapier meegeleverd wordt. Op die manier krijgen we een idee welk soort tekenpapier we best gebruiken voor potloodtekeningen.
We krijgen via de stappenplannen en video’s veel tips en technieken te zien. Heel leerrijk.
Zo kunnen we onze kleurpotloodtekeningen naar een hoger niveau brengen.

Ilse

Goede basiscursus

Rated 5 out of 5
15 januari 2022

Een leuke basiscursus met goede, gestructureerde en heldere uitleg.

Isabel