Online cursus portrettekenen

Met de online cursussen volg je de basiscursus realistisch portrettekenen met grafietpotlood vanuit huis. Lekker tekenen wanneer het jou uit komt, en in je eigen tempo.

 

 

 

Leer ook realistisch portrettekenen met grafietpotlood!

 

Bij deze cursus worden alle tekenbenodigdheden die de nodig hebt naar je toegestuurd. Dit zijn per les een werkbeschrijving, foto en tekenvellen, alles in een handige tekenmap. Er wordt getekend met grafietpotloden van Faber Castell. Potloden, kneedgum en een puntenslijper zijn los bij te bestellen.

 

De lessen volg je middels duidelijke instructievideo’s die je op ieder gewenst moment kunt bekijken op de tablet of pc.

 

De basiscursus realistisch portrettekenen met grafietpotlood bestaat uit 12 lessen, welke in 2 delen (van ieder 6 lessen) te bestellen is.

 

 

Klik hier voor meer informatie en bestellen

 

 

 

Heb je één van de cursussen gevolgd?

Laat hier weten wat je ervan vond!

 

 

Deze basiscursus is een echte aanrader!!

16 april 2024

Ik heb in deze cursus heel veel geleerd en ik wist niet dat er zoveel mogelijk was met kleurpotloden!

Ik had het materiaalpakket erbij genomen waar alles in zit wat je nodig hebt. In de map die erbij zit wordt alles goed uitgelegd en het papier met voorbeelden zit er in. Je kan gelijk aan de slag!

Echt TOP! Ik wist niet dat ik zulke mooie tekeningen kon maken dankzij de uitleg!

Dank je wel en op naar deel 2!

Jolanda

Antwoord van Tekeningenzo

Jolanda, bedankt voor je geweldige recensie en veel plezier met deel 2!

fijne basiscursus

22 februari 2024

alles heel goed voorbereid in mappen met duidelijke uitleg en dan nog de video uitleg.

Tonnie

Effectief en kwalitatief online realistisch portrettekenen met grafietpotlood - een echte aanrader voor elke tekenaar!

15 mei 2023

Van de online aanbieders van tekencursussen vind ik Tekeningenzo één van de betere aanbieders. Deel 1 heb ik net afgerond … op naar deel 2.

De inhoud van het lesmateriaal is kwalitatief erg goed, zowel de tekenmap als de online video’s. Goed verzorgd, duidelijk, concreet en eenvoudig.

De opbouw van de cursus spreekt mij zeer aan. Een aantal verschillende dezelfde kenmerken van het gezicht achterelkaar tekenen vind ik effectief en zeer leerzaam. De uitleg van Anne Barbara in de video’s is effectief en eenvoudig in begrijpelijke taal zonder teveel omhaal van woorden. De gebruikte technieken zijn erg simpel maar geven een verrassend goed resultaat. Ik miste in deel 1 een instructie van het tekenen van de oren en de wenkbrauwen.

De kosten van deze cursus vind ik verrassend laag voor hetgeen wat je krijgt. De tekenmap en inhoud is zeer professioneel opgezet.

Kortom een aanrader voor elke tekenaar! Ik zie uit naar deel 2 die ik net besteld heb.

René Kampinga

Zo dan, toch weer veel geleerd!

6 september 2022

Ik heb veel ervaring met pastelpotloden. En dan juist is iets anders is leuk. Ik dacht ..appeltje (yep, getekend) eitje. Maar dat wat toch wat anders. Maar met de goede uitleg en materialen weer veel geleerd. Voor het eerst veel beter begrepen hoe kleurenleer je kan helpen om een mooier resultaat te krijgen.

Bedankt!

Op naar de volgende cursus.

Margreet Bruggeling

online portret met grafiet

10 maart 2022

Ik ben nu bezig met portret tekenen met grafiet deel 1. Ik heb bijna alle lessen uitgewerkt en ben nu met de laatste les bezig. Zo leuk om te doen. De uitleg en de video’s zijn ongelooflijk duidelijk. Ik kijk al uit naar deel 2 van deze online cursus. Super fijn en bedankt Anne Barbara.

Yvon