ONLINE cursussen

Realistisch tekenen
Meer info

ONLINE cursussen

Realistisch tekenen
Meer info

ONLINE cursussen

Realistisch tekenen
Meer info

ONLINE cursussen

Realistisch tekenen
Meer info

Informatie

Algemene voorwaarden

De Algemene voorwaarden Tekeningenzo zijn hier in te zien.

 

Prijzen

Alle op de site vermelde prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten.

 

Levertijden en verzending

Alle artikelen in onze shop zijn (mits anders vermeld) bij ons op voorraad. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij binnen 1 werkdag te verzenden.

Voor producten op maat, zoals een tekening welke speciaal gemaakt wordt naar aanleiding van foto(‘s) en/of beschrijving gelden andere levertijden, welke vooraf met de opdrachtgever zullen worden afgesproken. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De verzendkosten (binnen Nederland):

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 99,-
  • € 6,95 voor bestellingen minder dan € 99,-
  • Zelf afhalen in Zutphen: gratis (zie beschrijving ‘afhalen bestelling’ hieronder)

 

Levering verloopt via pakketbezorger DHL Over het algemeen zal de aflevering binnen 2 werkdagen* tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Verzendkosten naar België: € 8,95

 

Afhalen bij DHL ServicePoint

Ben je waarschijnlijk niet thuis om je pakketje aan te nemen? Dan kan je er ook voor kiezen om het af te laten leveren bij een DHL Servicepunt bij jou in de buurt. Geef in dat geval als eerste jou eigen adres op, en als 2e adres het adres van het door jouw gekozen DHL Servicepunt.

Kijk even op de site van DHL waar het dichtstbijzijnde punt bij jouw in de buurt zit.

Je krijgt dan van DHL een email zodra het op het gekozen adres kan worden opgehaald.

 

 

*Let op: momenteel is het nog altijd druk bij de pakketdiensten. Hierdoor kan de bezorging wat langer duren dan normaal.

 

 

Afhalen bestelling

Het is ook mogelijk uw bestelling (gratis) af te halen. Hiervoor dient wel vooraf een dag en tijdstip te worden afgesproken. Nadat u uw bestelling geplaatst en betaald heeft, gaan wij uw bestelling klaarmaken, en nemen wij met u contact op.

Afhaaladres: Rembrandtstraat 40, Zutphen. Let op: enkel afhalen, geen fysieke winkel!

Parkeren kan voor de deur.

 

Retour en garantie

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een (een deel van de) bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling de mogelijkheid om uw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag van de retour gestuurde producten gecrediteerd, met aftrek van eventuele verstrekte actiekortingen. De kosten voor het retour sturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (voor Nederland, en afhankelijk van het gewicht), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroeping recht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Tekeningenzo geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tekeningenzo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@tekeningenzo.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling betalen via: Ideal en Bancontact

 

Tekencursussen te Zutphen

(ER ZIJN MOMENTEEL GEEN TEKENLESSEN) Er zijn per cursus beperkt plaatsen beschikbaar, meld je dus tijdig aan! Zodra duidelijk is of een cursus of workshop niet door kan gaan, bijvoorbeeld i.v.m. te weinig aanmeldingen of  vanuit de regering opgelegde corona-maatregelingen, bericht ik alle betreffende deelnemers daarover. Dat gebeurt uiterlijk 1 week voor aanvang van de eerste les van de cursus. Mocht het zo zijn dat er geen passend alternatief op een andere dag(en) kan worden geboden, dan wordt het volledige cursusbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.

Ziekte of andere vormen van verhindering van een cursist zijn geen reden voor restitutie van (een gedeelte van) het lesgeld.

Annuleren van de reservering voor cursussen en workshops kan enkel tot 2 weken voor aanvang van deze diensten. Neem hiervoor eerst contact op met Tekeningenzo via info@tekeningenzo.nl. Voor cursuslessen en/of workshopdagen die niet door toedoen van Tekeningenzo of door  landelijk opgelegde corona-maatregelingen niet kunnen worden afgenomen, wordt indien het lesrooster het toestaat een alternatieve lesdag aangeboden door Tekeningenzo. Mocht de door Tekeningenzo aangeboden alternatieve lesdag niet worden aangenomen door de cursist, dan komt deze lesdag of workshopdag voor de betreffende cursist te vervallen en heeft de cursist verder geen recht op restitutie.

In vooraf overleg met mij is het in principe mogelijk om een gemiste les van de cursus in te halen op een andere dag in dezelfde week, of de week erop volgend, mits daar voldoende plaats en ruimte in het lesrooster is. Het is niet mogelijk gemiste lessen in een andere periode in te halen.

Mocht ikzelf onverhoopt een les moeten afzeggen, dan zorg ik voor een alternatieve inhaaldag, zoveel mogelijk op dezelfde dag (bijvoorbeeld een week later).

 

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Laat het ons weten door te mailen naar info@tekeningenzo.nl.

 

Copyright

Op alle lesmaterialen, stappenplannen, tekeningen, afbeeldingen, video’s, teksten en aanverwant beeldmateriaal gemaakt door Tekeningenzo en welke aangeboden en/of afgebeeld worden in de lessen, webshop en website is het auteurs rechtelijk copyright © van toepassing. Het is niet toegestaan deze te publiceren, kopiëren, of delen via sociale media of anderzijds te worden gebruikt of vermenigvuldigd zonder schriftelijk toestemming van Tekeningenzo.

 

Privacyverklaring

Privacy verklaring Tekeningenzo

 

Tekeningenzo

Tekeningenzo is ingeschreven bij de KvK onder registratienummer 67973906,

BTW nummer NL001587426B78, IBAN rekeningnummer NL81 SNSB 0339 7453 71