Vervolgcursus kleur- en grafietpotlood

MOMENTEEL ZIJN ER GEEN ‘LIVE’ LESSEN! (We zijn nog op zoek naar een andere lesruimte)

 

De vervolgcursus is voor iedereen die na de basiscursus (realistisch tekenen of portrettekenen) er nog geen genoeg van kon krijgen. 

 

Nu mag jij de tekenopdrachten zelf uitkiezen! Er is inmiddels al keuze uit meer dan 70 tekenpakketten, en elke 2 weken komt er weer een nieuw pakketje bij, keuze te over. Er zijn diverse onderwerpen, in verschillende moeilijkheidsgraden. Zoals voor diegene die de basiscursus in kleurpotlood hebben gevolgd: dieren, bloemen, groenten/fruit, zoete lekkernijen, seizoen gerelateerde voorstellingen, stillevens, enz. Voor diegene die de basiscursus portrettenen hebben gevolgd zijn er nog vele leuke koppen om te tekenen. De keuze maak je zelf, welke tekentechniek wil je nog meer oefenen, welk onderwerp spreekt je aan?

 

De tekenmaterialen (potloden, gum, map e.d.) van de basiscursus neem je weer mee. Heb je voor een bepaalde (kleur)tekenopdracht extra kleuren nodig, dan zijn deze ter plekke aan te schaffen. Je eigen potloden meenemen mag natuurlijk ook, zolang het maar Faber Castell Polychromos potloden zijn. En mocht je een potlood volledig hebben opgeslepen, of een nieuw kneedgummetje nodig hebben, is een aanvulling ter plekke verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

 

Als je je wilt bekwamen in het tekenen van portretten in kleurpotlood, kan dat tijden deze vervolglessen. De voorwaarde is dan wel dat je de basiscursus realistisch tekenen hebt gevolgd, zodat je geoefend bent in deze tekentechniek, alsook de basiscursus portrettekenen in grafietpotlood gevolgd hebt.

 

 

 

Note: Wegens de coronamaatregelen is het lesrooster momenteel wat aangepast en starten er minder cursussen dan normaal. Mocht jouw keuze er niet bij zitten, stuur even een email en ik kijk of er misschien mogelijkheden zijn.